Despre Noi

Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

Tractari auto 24 are o bogata activitate in domeniul tractarilor auto si transporturilor specializate care se efectueaza cu personal amabil si experimentat.
Oferim disponibilitate extinsa indiferent de conditiile meteo pentru tractari autoturisme, autoutilitare, jeep-uri si utilaje speciale, avariate sau neavariate.
Detinem autospeciale performante, iar cu experienta noastra in domeniu, va oferim servicii de cea mai buna calitate, odata contactati vom interveni in locatia si problema solicitata, in cel mai scurt timp cu cea mai buna solutie pentru problema Dumneavoastra.
Zonele pe care le acoperim sunt: Bucuresti, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Cluj, Calarasi, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu-Mare, Salaj, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.
Preturi tractari auto – ┬ásunt in functie de fiecare zona in parte. Le puteti gasi in pagina de servicii si preturi sau ne puteti contacta la telefoanele: 0742.507.877 sau 0762.447.208